Bemutatkozás

Mindenki szeret csinosan és egyedien öltözni! – Ebből az egyszerű tényből indult ki az Ibolya Divatház alapítója, Ibolya (Pór Imréné). Megálmodott egy olyan ruhaszalont, ahol nem tömegtermékeket tartanak, ahol nem személytelenül kínálnak blúzokat, kosztümöket, ruhákat, hanem a betérő vevőt kedves vendégként fogadják.
Egy jó kávé vagy tea mellett elindított beszélgetés során megnyílva, ízlését, igényeit megismerve látják el hasznos tanácsokkal, amit szinte észrevétlenül stílustanácsadásba vezetnek át. A visszajáró vendégek magas száma jelzi, hogy a vevők hálásak ezért a személyes törődésért, és szívesen fogadják meg a divatház jó ízlésű munkatársainak tanácsait. Hisz a divat egy szakma, mely évszakról-évszakra olyan változásokon megy keresztül, amit lassan csak a beavatottak tudnak követni.
Ibolyának és munkatársainak az a fontos, hogy mindenkiből a legjobbat hozzák ki! Segítenek kiemelni azt, amire vevőjük büszke lehet, és eltakarni, ami kevésbé előnyös. A divatházhoz varrodai szolgáltatás is kapcsolódik, ahol a legapróbb részletekig testhez igazítják a kiválasztott modellt. De Ibolya akkor igazán elégedett, ha a vevő már az első pillanatban azt érzi: Mintha rám öntötték volna!

Modelljeik jó része exkluzív darab, mely után tényleg megfordulnak az emberek. Nem csoda, hisz különleges egyenesen Párizsból érkeznek!
Túlzás nélkül mondható, hogy a Tégláson található Ibolya Divatház európai szintű üzlet, ahol valamennyi korosztály, nők, férfiak, gyerekek is találnak nekik tetsző darabokat. A tulajdonos üzletasszony ragaszkodik ahhoz, hogy a néhány ezer forintos holmitól a legdrágábbig, legexkluzívabbig széles legyen a kínálat. Egyetlen dologból nem enged: a minőségből.
Találja meg stílusát Ön is az Ibolya Divatházban!

Pór Imréné Ibolya, a Divatház alapítója.